Produkter

The Nova Collection

Våra tre nya och innovativa produkter ger dig ett högt solskydd samtidigt som dom upprätthåller en fin sommarlyster. Dina tre must-haves i sommar!

Nova Cream SPF 30+
Lätt och vattenresistent

Nova Cream SPF 30 är det ultimata solskyddet för alla hudtyper. Vår allt-i-ett produkt ger högt skydd mot UVA- och UVB-strålar, infrarött och blått ljus. Passar perfekt för alla hudtyper, även för en känslig hud som ofta reagerar på solskydd och lätt blir flottig. Nova Cream är lätt, vattenresistent och korallvänlig, fri från silikoner och mikroplast.

Nova Drops SPF 50+
Solskydd i varje droppe.

Vår unika och innovativa Nova Drops SPF 50+ är det perfekta valet för ett dagligt skydd året runt. Den innehåller bredspektrum UVA- och UVB-filter, kraftfulla antioxidanter och närande aloe vera. Ingredienserna jobbar i synergi för att förebygga solskador och främja en slätare, mjukare hud och ge lyster. Produkten kan enkelt kombineras med din favorit kräm, ditt serum eller smink för att få ett komplett skydd.

Nova BB Cream SPF 25
Din hemlighet till sommarfärgen

Nova BB-Cream SPF 25 är en lätt dagkräm som naturlig sommarglow med solskydd. Den innehåller mikroniserade färgpartiklar som smälter in naturligt i hudens färgton och skyddar mot dagliga UV-skador. Används över ditt serum eller din kräm på dagen, och är din hemlighet för att uppnå en naturlig lyster.

Anbefalt bruk:
Nova Cream SPF 30+ kan användas dagligen som en mjukgörande kräm och solskydd. Applicera en riklig mängd kräm 20 minuter innan solexponering på ansikte, hals och dekolletage och återapplicera ett nytt lager var 2 timme vid långvarig solexponering. Var speciellt noga med att återapplicera vid bad och svettning.

Med Nova Drops SPF 50+, applicera 3-4 droppar över din dagkräm eller ditt serum, eller blanda ut dom tillsammans med din favoritkräm, serum eller smink. Massera in i huden med cirkulerande rörelser för att uppnå bäst resultat. Kom ihåg att solskyddet blir lägre när det blandas ut med andra produkter, återapplicera regelbundet för optimalt skydd.

Nova BB Cream SPF 25 passar för alla hudtyper och ger omedelbar förbättring av hudtonen. Används över ditt serum eller din kräm på dagen, och är din hemlighet för att uppnå en naturlig lyster. För bättre och högre skydd rekommenderas att blanda in 3-4 droppar av Nova drops SPF 50 i Nova BB-kräm.

Dela denna artikel