Mariannes tips

Resultat efter 3 månader!

Vårt mål är att skapa hudförbättring för alla, genom hela livet.

Vårt mål är att skapa hudförbättring för alla, genom hela livet.

Många vuxna kämpar med komplexa hudproblem och vill gärna behandla flera olika saker på samma gång. Det kan vara en utmaning att få snabba resultat, när det är flera ”problem” att ta hänsyn till.

Ann-Gøril blev en ambassadör till oss genomen en tävling på Facebook, där vi fokuserade på hudhistorier. Hon är vår andra ambassadör utåt för att visa sitt resultat. Ann-Gøril kom till oss på en hudanalys, där vi satte upp en plan, där målet var att skapa en förbättrad hud på tre månader med hemmaprodukter och professionella salongsbehandlingar.

Skjermbilde-2017-09-21-kl.-15.35.02

Såhär beskriver Ann-Gøril sin hudhistoria:
”jag är 32 år och mina problem med huden började med pormaskar och små kvisslor när jag var i nio-års åldern. Sedan dess har jag haft kvisslor, acne och generellt oren hud.

Jag skulle inte klassa mitt hudproblem som det värsta, men det har varit irriterande, generande och emellanåt smärtsamt under hela min ungdom och även under mitt vuxna liv. Mitt i 20-års åldern kunde man konstaterade man att jag hade PCOS (hormonell obalans) vilket förklarade varför jag fick fortsätta kämpa med finnar så lång tid efter tonåren.

Förra sommaren tog jag tag i mitt hudproblem på allvar, då jag äntligen hittat ett samband mellan min acne och min kosthållning. Tidigare har min hud varit i så dåligt skick att jag inte sett någon skillnad de perioder jag varit noggrann med min kost. Nu har jag tagit bort så gott som allt socker i min kost (som ger mig orenheter runt munnen och näsan) och konstgjort sötningsmedel (som ger mig orenheter på käkpartiet). Detta har lett till en klar förbättring av huden, men ärren från tidigare acne finns fortfarande kvar, och har stora porer i delar av ansiktet som gör att jag väldigt lätt får pormaskar. På hakan och käkpartiet är de områden där ärren syns mest. Jag tror jag har en kombinerad hud, för jag blir lätt oljig, men även torr om jag tvättar huden med fel produkter.

Jag har använt många olika produkter och provat flera olika åtgärder, men inte hittat någon produktserie som verkligen hjälper mig. Jag hoppas Elixir kan ge mig finare hud och ställer gärna upp som kandidat!”

Detta är min hudanalys
Hon har orenheter och en del utbrott, detta beror på hormonella orsaker, socker är med och påverkar dessa hormoner. Hon har ärrbildningar på kinderna efter hennes problem med acne genom åren och hon har även ojämnt pigment, speciellt i pannan och lite på sidorna. I T-zonen är hon storporig med utbrott av orenheter samt en rodnad som gör att huden är extra känslig.

Hemmabehandling:
Morgon:
Niactil Cleanser
Niactil 4%
Ultradefense Green Tea SPF 22

Kväll:
Niactil cleanser
Acne Pads 3 x uken
Sulfactil (lokalt rundt munnområdet)
Hydractil Rich Cream

Salongbehandling:

ann gøril røde områder V

Före / Efter 3 mnd.

Ann gøril høyre 2Före / Efter 3 mnd.

ann-gøril-venstre-2Före / Efter 3 mnd.

Hälsningar Marianne 🙂

Dela denna artikel