Ämne

Ragnhild’s hudhistoria

Elixir Cosmeceuticals möter många som upplever en hudförbättring när dom använt Elixirs hudvårdserie. Några av dom vill gärna dela med sig av deras upplevelser, och detta är Ragnhilds hud-resa.

Elixir Cosmeceuticals möter många som upplever en hudförbättring när dom använt Elixirs hudvårdserie. Några av dom vill gärna dela med sig av deras upplevelser, och detta är Ragnhilds (29) hud-resa.

Vad var ditt hudproblem innan du började använda Elixir?
Efter att jag fyllt 16 år började min lilla mardröm med psoriasis och acne, sedan även ärr, som kom av detta. Jag blev satt på flera program och krämer som innehöll kortison, men mitt hudtillstånd bara förvärrades. Jag var runt på flera kliniker och la en förmögenhet på krämer utan att jag fick någon balans i huden, det enda jag fick, var en ett sämre självförtroende.

Hur upplever du din hud nu, och hur lång tid tog det innan du märkte någon hudförbättring?
Huden har inte varit såhär fin, sedan innan alla hudproblem startades. Den är slätare, jämnare i färgen, porerna är mindre och jag har inga sår som vätskar sig eller svider. Efter bara en veckas användning av produkterna från Elixir, så blev min hud mycket lugnare. Såren började läka. Efter fyra veckor var jag så lycklig och tacksam över att jag satt upp ett hudvårdschema med Elixir. Nu när jag vaknar på morgonen, kan jag gå upp utan att ha ont i ansiktet och bara känner mig fräsch och fin.

v01

Vad har du för hudrutin?
Morgon: Jag startat dagen med Niactil Cleanser, efter det använder jag Antioxidant Toning Pads. Sedan lägger jag på Niactil 4% serum och avslutar med Green Tea SPF 22, eller Hydractil Lite.

ragnhild_morgon.

Kväll: På kvällen rengör jag alltid huden, med Niactil Cleanser eller Gentle Cleanser. Sedan fortsätter jag med Elixir Pads 15% fyra-fem kvällar i veckan. Jag avslutar sedan med Smoothing Cream eller Acticlear som nattkräm. Om huden känns torr kan jag använda Niactil 4% som nattkräm. Om min hud har områden som är irriterade lägger jag ett tunt lager med Sulfactil partiellt.

.ragnhild_kväll

 

Dela denna artikel