Mariannes tips

Pro-Age: en positiv inställning till åldrande.

Åldrandet är en naturlig del av livet, och att vi med tiden blir äldre är ett oundvikligt faktum.

Livet, liksom vår hud, har olika faser med olika behov och egenskaper. Från ungdomlig lyster till visdomens leenden – faser som kommer med förändringar och nya utmaningar.

Branschens traditionella syn på åldrandet har i stor utsträckning baserats på den välkända och populära anti-åldrandefilosofin. Vi vill ta avstånd från användningen av det negativt laddade ordet ”anti-ageing” och i stället anta en positiv inställning till åldrandet genom ”pro-ageing”.

Pro-ageing är en filosofi som omfamnar åldrandeprocessen som en naturlig del av livet. I stället för att bekämpa eller motarbeta åldrandet, innebär det att arbeta med åldrandet och de förändringar det medför – inte bara när det gäller utseendet, utan också med fokus på den mentala, emotionella och fysiska hälsan. Viktigast av allt påminner det oss om att åldrandet är en gåva som inte är garanterat för alla.

Vi på Elixir Cosmeceuticals stöder denna filosofi och har därför utvecklat produkter som aktivt arbetar med åldrandeprocessen och stödjer den generella hudhälsan när vi blir äldre.

Med fokus på att främja långvarig vitalitet använder vi innovativa ingredienser som Resveratrol, NMN (Nikotinamid Mononukleotid) och Bidens Pilosa Extract (växtextrakt med retinolliknande egenskaper) i våra Pro-Åldrande produkter. Dessa ingredienser har valts för sina dokumenterade pro-ageing fördelar och förmåga att främja hudens naturliga regenerering på molekylär och cellulär nivå.

Genom att ta hand om din hud med Pro-Ageing investerar du inte bara i hudens hälsa utan också i ditt välbefinnande och din självkänsla.

The Pro Age Collection:

2 in 1 Refining Cleansing Milk
En helt unik fuktgivande rengöringsmjölk. Den är speciellt utvecklad med pro-aging ingredienser för att avlägsna smuts, verka uppstramande på porer och hämma inflammationer samt har en lugnande och mjukgörande effekt. Produkten passar för alla hudtyper, även anpassad för den mest känsliga, inflammatoriska och hormonella huden.

Pro Aging Firming Cream
Pro Aging Firming Cream är en näringsrik kräm med innovativa pro-aging ingredienser. Denna kräm innehåller ett ”Elixir Longevity Complex” med aktiva ingredienser som främjar en välmående och sundare hud samt ger ett sundare utseende. Det är en lätt men rik konsistens som smälterin i huden och lämnar den slät och mjuk.

Pro Aging Eye Cream
Pro Aging Eye Cream är en helt unik ögonprodukt med innovativa ingredienser. Ingredienserna bekämpar effektivt torrhetslinjer, rynkor, svullnad och mörka ringar runt ögonen. De sammansatta ämnena har åtstramande, stärkande och återfuktande egenskaper.

Vitamin C Booster
En unik effektiv Vitamin C Booster 15% med enbart tre noga utvalda ingredienser, har en flytande konsistens som passar för alla hudtyper. Vitamin C Booster reducerar solskador, rynkor, mörka fläckar och orenheter. Förbättrat hudens utseende och stimulerar en sundare och mer aktiv cellproduktion.

Dela denna artikel