Produkter

Nya peelingar från Elixir Cosmeceuticals

Få en jämnare hudton och ny lyster med en peeling anpassad för ditt hudtillstånd.

Få en jämnare hudton och ny lyster med en peeling anpassad för ditt hudtillstånd.

Elixir Cosmeceuticals nya salongsbehandlingar ger snabba och effektiva resultat. Det är en säker behandling som har kort återhämtningstid och ger en omedelbar hudförnyelse med en slätare, jämnare och friskare hudton.

Vi ser fram emot att få presentera våra 3 nya peelingar som är anpassade efter olika hudtillstånd och hudproblem.

Skin Booster
Skin Booster är en förbehandling som appliceras innan vald peeling för att förbereda och förstärka effekten av peelingen. Skin Booster främjar ett bättre upptag av aktiva ingredienser, skyddar mot fria radikaler och reparerar DNA-skador i huden. Passar alla hudtillstånd och verkar skyddande och hudförnyande på samma gång. Behandingen innehåller 10% ferulinsyra, ploretin, glukonolakton och citronsyra, som alla har starka antioxidanta egenskaper. Peelingen ger en slätare, jämnare och mer fin-porig hud.

Anti-Age Peel

Idealisk peeling för de med tecken på åldrande, fina linjer, solskador och grov hud.

Behandlar:

De olika syrorna i behandlingen främjar bättre fukt och hudförnyelse. Minimerar ålderstecken och solskador. Mandelsyra stimulerar kollagenproduktionen och reparerar solskador. Behandlingen innehåller en av de mest fuktighetsgivande AHA-syrorna och är effektiv mot stora porer. Ger en jämnare hudton med förnyad lyster.

Anti-Pigment Peel

Idealisk peeling för de med ojämn pigmentering och missfärgning orsakad av solskador och melasma.  

Behandlar:

Flera olika syror samarbetar för att motverka ojämn pigmentering på så sätt att de främjar hudförnyelse och blockerar enzymet tyroainase som omvandlar tyrosin till melanin.
Behandlingen innehåller syror som verkar blekande på pigmentförändringar. Ger en slätare hud och en jämnare hudton.

Anti-Acne Sensitive Peel

Idealisk peeling för de som besväras av akne, rosacea, solskador, fina linjer, känslig hud och pigmenteringar. 

Behandlar:

• Fet/kombinerad hud
• Känslig hud
• Akne och pormaskar
• Melasma

Mandelsyran har en vattenavstötande effekt och drar till sig fetter. Det leder till att den har en talgreducerande funktion och avlägsnar döda hudceller. Den verkar också inflammationshämmande och är därför väldigt bra mot både akne och rosacea.

Behandlingen innehåller en kraftfull antioxidant (liponsyra 5%) som förebygger fet hud, rodnad och postinflammationer. Liponsyra verkar antiinflammatoriskt och bidrar också till att reducera synlig rodnad i huden. Peelingen ger en jämnare och lugnare hud med mindre porer och orenheter.

OBS! Peelingarna rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor.

Dela denna artikel