Produkter

Ny solskyddsfaktor med reparerande enzymer

Det är svårt att ta fram krämer med skön och mjuk konsistens som skyddar mot både UVA- och UVB-strålar. Solfilter kan upplevas som sega och mindre smidiga i konsistensen, vilket leder till att många avstår från att använda solskyddskräm dagligen. Det vill vi göra något åt.

Det är svårt att ta fram krämer med skön och mjuk konsistens som skyddar mot både UVA- och UVB-strålar. Solfilter kan upplevas som sega och mindre smidiga i konsistensen, vilket leder till att många avstår från att använda solskyddskräm dagligen. Det vill vi göra något åt. 

Vårt mål är att ständigt uppdatera oss på det bästa och nyaste som finns på marknaden. Det är därför vi kontinuerligt utvecklar bättre formuleringar med nya teknologier som ger bra skydd och är miljövänliga.

Vi vill trycka på vikten av att alla bör använda en solskyddsfaktor dagligen för att skydda mot och förhindra skador orsakade av daglig exponering av UV-strålar. För att vi ska lyckas med att få alla att använda solskydd måste vi skapa en produkt som möter de olika behoven. 

Det ligger mycket jobb bakom att skapa bra solkrämer som alla kan använda. Vi har tagit all feedback från våra kunder med deras erfarenheter om våra solskyddskrämer. För vissa är de för feta, för några rullar de på huden och för andra lägger det sig som en hinna över huden. 

Den perfekta solprodukten

Vi har utifrån våra kunders och våra egna erfarenheter kommit fram till vilka kvaliteter som är de viktigaste för den perfekta solprodukten: 

Vi har nu utvecklat en ny kräm som uppfyller alla dessa punkter och vi hoppas att detta kommer att vara produkten som får alla att använda solskyddsfaktor dagligen, året runt.

Ultradefense Pro SPF 30

Ultradefense Pro SPF 30 är en reparerande dagkräm som jobbar förebyggande på gamla solskador och motverkar att nya skador framkommer. Krämen skyddar mot UVA-, UVB- och HEV-strålar. 

Den nya teknologin med reparerande enzymer, antioxidanter och stabila filter skyddar mot DNA-skador och upprätthåller en sundare hud. 

Solkrämens moderna sammansättning skyddar i större grad än tidigare mot UVA-skador och är stabilare. Det ger mindre risk för allergiska reaktioner och den är mer miljövänlig.

Ultrasome TM: Patenterat enzym 5-Endonuclease, som finns i våra celler, aktiveras när UV-strålarna träffar huden och jobbar reparerande. Med åldern försämras dom här reparerande enzymerna. Genom att solskyddet innehåller enzymet kan det hjälpa huden att reparera gamla och motverka nya DNA-skador.

Krämen innehåller även flera antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och minskar oxidation som leder till ojämnt pigment. Antioxidanterna stimulerar till en bättre kollagenproduktion och skyddar mot nedbrytningen av bindväv/kollagen.

Rekommenderad användning:

Krämen har en lätt och fuktighetsgivande konsistens som går in i huden lätt. Passar både fet, torr och känslig hud, men rekommenderas att användas tillsammans med anpassat serum/gelé under. Applicera ett tunt eller tjockare lager efter behov. Kom ihåg att alltid applicera mer kräm och att återapplicera varannan timme vid långvarig solexponering.

Dela denna artikel