Ämne

Norsk supermodell blir Elixirs nya ansikte

Sophia Lie har rest världen runt och jobbat som modell i över 10 år. Hon är en av Norges mest framgångsrika modeller och nu Elixirs nya ansikte utåt.

Sophia Lie har rest världen runt och jobbat som modell i över 10 år. Hon är en av Norges mest framgångsrika modeller  och nu Elixirs nya ansikte utåt.

 – Sophia har ofta kommit förbi Elixir-huset när hon varit hemma i Oslo och har alltid smittat av sig med sin fantastiska utstrålning och härliga energi. Våran relation startade för flera år sedan så därför är det extra kul att börja arbeta tillsammans, säger marknadschefen Kristine Borge.

ELIXIR-Sophia-Lie_50291Sophia Lie för Elixir Cosmecuticals 2018 (Foto: Janne Rugland)

– Det är stort för oss, att som ett norskt varumärke att få möjligheten att arbeta med en norsk modellstjärna. Tajmingen har varit viktig för oss, Sophia är ett känt ansikte som kommer hjälpa oss med sin närvaro. Och att hon har bosatt sig i Stockholm passar väldigt bra nu när vi satsar för fullt i Sverige.

PastedGraphic-3Kristine Borge och Marianne Fjørtoft fårn Elixir Cosmeceuticals

– Vi är inne i en väldigt spännande period med flera nya produkter och har de senaste två veckorna lanserat Acticlear Foam Cleanser och Acticlear Even Tone serum. Om ytterligare några dagar lanserar vi en av de största nyheterna någonsin. Därför är det extra kul att ha ett nytt ansikte på plats till dess, avslutar utbildningschefen Marianne Fjørtoft.

ELIXIR-Sophia-Lie_49944V2

Dela denna artikel