Ämne

Lev inte för länge i din komfortzon!

Lisa Fjørtoft (18) gjorde det hon helst av allt ville göra, flytta till California. Nu har hon ”the time of her life”.
Lisa Fjørtoft (18) gjorde det hon helst av allt ville göra, flytta till Kalifornia. Nu har hon ”the time of her life”.

Hur ser en vanlig vecka ut för dig?
Jag läser fem olika kurser på University of San Diego, inom finans och internationalbusiness. Det betyder långa dagar med mycket plugg. Utöver det så börjar jag måndag och onsdagmornar med ”pilates Sculpt” och klämmer in egen träning när jag har tid för det. Sen jag flyttade till California använda jag helgerna till att ta vara på det fina vädret, det kan vara att promenera runt i de coola surf-byarna eller bara hänga på stränderna.Har du några vardagstips?
Prioritera sömn! Energin du får av att sova spelar roll i nästan att du gör, dag till dag. Utöver det så försöker jag bli bättre på ”less saying, more doing”. Man måste helt enkelt hoppa på saker man har lust att göra. Inte leva för länge i sin konfortzon.

lisa

Hur ser din hudrutin ut?
Eftersom min mamma är utbildningschef på Elixir Cosmeceuticals, har hon givit mig många goda råd och rutiner som passar just min hud. Jag är en trogen användare av Niactil Cleanser och Niactil 4%. Utöver det använder jag Anti-Acne Pads 3 gånger i veckan, eller efter behov. Det är samma sak med Sulfactil-krämen, den använder jag vid behov på problemområden.

Nu när solen börjar bli starkare i San Diego, har jag blivit duktigare på att använda solkräm, min favorit är Green Tea SPF 22.

När jag är hemma i Norge försöker jag alltid se till att ta en Elixir Mandel Peel. Den hjälper alltid till att öppna upp mina tilltäppta porer. Jag använder även Pore Tightning Mask innan jag ska ut eller bara vill känna mig extra fräsch.

IMG_2338

Har du några utmaningar med din hud?
Jag var haft turen att få en oproblematisk hud. Jag har också haft turen att ha en mamma som arbetar i hudbranschen, så har ju från tidig ålder lärt mig att ta hand om min hud.

Vad tycker du Elixir Cosmeceuticals har gjort för din hud?
Elixir gör mig alltid trygg med att jag har en sund och lystrighud. Elixir har verkligen hjälpt mig de gånger jag har känt att huden varit i obalans och har alltid fått mig att känna mig fräsch, både till vardag och fest.

Elixir Cosmeceuticals har satt ihop ett Mini Kit som passar alla åldersgrupper som kämpar med fet och oren hud.

Mini Kit: Clear Skin innehåller 3 produkter som kommer vara en bra start för att förebygga och reducera talg och orenheter.

Nu på kampanjopris! Läs mer

ig_clearskin_swe

Dela denna artikel