Ämne

– Jag trodde inte det var möjligt, men jag upplevde förbättring vecka efter vecka

Vi har alla vår egen hudhistoria, och vi är glada för att denna kund ville dela sin historia med oss.

Vi har alla vår egen hudhistoria, och vi är glada för att denna kund ville dela sin historia med oss.

En kund kontaktade oss via mejl för att få rekommendationer för hennes hud, då hon drabbats av Perioral Dermatit under hennes graviditeten.

Hon skrev följande:
Jag är gravid och min Perioral Dermatit har blossat upp igen. Det började för flera veckor sen och det känns som att det bara blir värre och värre. Mår otroligt dåligt över det här. Sist jag hade Perioral Dermatit åt jag antibiotika men kan ju inte göra det nu under graviditeten.
Jag upplever min hud som känslig och torr, den reagerar på värme och kyla och blir röd om jag håller på mycket med den. Just nu är den extra torr och stramar på dom utsatta områdena. Kliar och fjällar. 

Jag hade Perioral Dermatit för 3 år sedan men då åt jag antibiotika, Tetralysal. Den höll sig borta men kom tillbaka bara några veckor in i graviditeten. Min Perioral Dermatit sitter främst runt munnen, på hakan och under näsan.

Vi har alla vår egen hudhistoria och vi är glada att kunden vill dela sin historia med oss. 

Berätta lite om din hudhistoria och vilka produkter du har använt tidigare.
Jag är 32 år och har egentligen aldrig haft några problem med min hud. Det enda problemet jag upplevt är Perioral Dermatit. Första gången jag fick det var för 3 år sen men då behandlades det med antibiotika. Den här gången fick jag det i början av graviditeten. Det kom först smygande för att sedan blossa upp mer och mer. Kunde inte ta antibiotika den här gången på grund av graviditeten. Då var Elixir Cosmeceuticals räddningen för mig. 

Innan jag började med Elixir hade jag en väldigt enkel rutin med en lugnande rengöring och återfuktande kräm. Ibland serum och peeling någon gång då och då. Men har slarvat lite med min hud och inte ansträngt mig så mycket.

Före/efter vecka för vecka (i 6 veckor)

Vi satte ihop ett kitt anpassat efter kundens hudtillstånd och följde upp vecka efter vecka i 6 veckor. 

Hudprogrammet var följande;

Morgon
1. Niactil Cleanser – Rengöring i mousseform som innehåller bland annat niacinamide och hyaluronsyra. Rengöringen är pH neutral och därför anpassad för en känsligare hud och ok att använda kring ögonpartiet.

2. Niactil 4% – Vår bästsäljande produkt! Serum som innehåller niacinamide, har fantastiskt bra hudförbättrande egenskaper bland annat; fuktgivande, motverkar stora porer och pigmenteringar, stärker hudbarriären.

3. Hydractil Rich – Mjukgörande och fuktgivande 24h kräm som både återfuktar och lugnar huden.

Kväll
1. Niactil Cleanser

2. Sulfactil Cleanser – Behandlande rengöring som innehåller svavel. Används som dubbelrengöring efter din vanliga rengöring. Låt ligga på och verka i 5-10 minuter.

3. Sulfactil – Vår bästa ”problemlösare”. En behandlande kräm som innehåller svavel. Applicera partiellt där problemen finns. Kunden använde sulfactil 10 nätter i sträck trots att hon såg förbättring på huden. Efter de 10 dagarna punktbehandlade hon på partiet där det fanns utslag kvar.

4. Niactil 4% – Dom dagarna hon inte använde Sulfactil la hon Niactil 4% som serum)

5. Hydractil Rich – Det är av största vikt att mjukgöra och återfukta huden när man jobbar med mer behandlande krämer. Fukt kan man inte få för mycket av! 

Hur lång tid tog det innan du började märka resultat med Elixir Cosmeceuticals produkter?
Jag började märka resultat efter bara några dagar. Jag trodde inte det var sant. Sen såg jag en förbättring varje vecka.

Hur upplever du din hud i dagsläget?
Idag upplever jag att min hud känns lugn och återfuktad och min Perioral Dermatit har lagt sig. Huden känns så mjuk! 🙂

Vilken är din favoritprodukt från Elixir Cosmeceuticals?
Jag måste nog säga att Sulfactil krämen är min favorit. Tror att det är den som har räddat min hud, såklart i samspel med dom andra produkterna. Men just för min Perioral Dermatit så tror jag det är den produkten som har gjort mest nytta för mig.

Jag är så himla glad och tacksam för att jag kontaktade er. Det har hjälpt min hud något otroligt och jag kommer fortsätta använda produkter från Elixir Cosmeceuticals.

Dela denna artikel