Ämne

– JAG HADE TESTAT MYCKET OCH TRODDE INGENTING SKULLE GE RESULTAT!

Hudhistoria Henrietta

Vi har alla vår egen hudhistoria, och vi är glada för att Henrietta ville dela sin historia med oss.

Henrietta hörde av sig till oss via mejl för att dela med sig av de fina resultaten hon sett efter att ha använt våra produkter. Hon hade problem med både akne och perioral dermatit. De produkter hon testat tidigare hade hon inte fått eller sett några större resultat med.

Hon skrev följande:
Jag fick höra om Elixir Cosmeceuticals av en kompis när hon såg mina problem med akne och perioral dermatit som främst visade sig kring munpartiet. Ibland kunde jag må så dåligt av min hud att jag inte fick lust att göra någonting. Problemen började redan i tonåren och jag har haft problem sen dess. Då jag testat många andra krämer innan utan några större resultat så hade jag inte så höga förväntningar. Men redan efter någon vecka började jag se resultat på huden och inflammationerna kom med längre mellanrum. Jag blev förvånad över hur sköna produkterna kändes och samtidigt glad att jag hittat en hudvård som passade så bra för min känsliga hud, samtidigt som det gav så fina resultat. 

Berätta lite om din hudhistoria och vilka produkter du har använt tidigare.

När jag var i tonåren och mina hudproblem började väcktes även ett intresse för huden och hudvårdsprodukter. Man kan nog säga att jag har provat det mesta, allt från aktiva produkter till mer lugna, ekologiska och naturliga till mer kemiskt framställda. Jag har gått på antibiotikakurer för min perioral dermatit och även använt krämer utskrivna på recept för min akne, vissa har först hjälpt för att sedan upptäcka att aknen blivit värre igen.

Med Elixir känns det som huden får ett lugn samtidigt som jag upplever den ren och fräsch. Jag ser en klarhet i huden och färre finnar uppkommer.

Henrietta före

Henrietta använde följande produkter; 
Morgon

  1. Niactil Cleanser – Rengöring i mousseform som innehåller bland annat niacinamide och hyaluronsyra. Rengöringen är pH neutral och därför anpassad för en känsligare hud och ok att använda kring ögonpartiet.
  2. Ceactil Everyday Serum – Serum med C-vitamin som
  3. Ultradefense SPF 50 – Mjukgörande och fuktgivande 24h kräm som både återfuktar och lugnar huden.

Kväll

  1. Niactil Cleanser
  2. Sulfactil Cleanser – Behandlande rengöring som innehåller svavel. Används som dubbelrengöring efter din vanliga rengöring. Låt ligga på och verka i 5-10 minuter.
  3. Sulfactil – Vår bästa ”problemlösare”. En behandlande kräm som innehåller svavel. Applicera partiellt där problemen finns. Kunden använde sulfactil 10 nätter i sträck trots att hon såg förbättring på huden. Efter de 10 dagarna punktbehandlade hon på partiet där det fanns utslag kvar.
  4. Niactil 4% – Vår bästsäljande produkt! Serum som innehåller niacinamide, har fantastiskt bra hudförbättrande egenskaper bland annat; fuktgivande, motverkar stora porer och pigmenteringar, stärker hudbarriären.
  5. Hydractil Rich – Det är av största vikt att mjukgöra och återfukta huden när man jobbar med mer behandlande krämer. Fukt kan man inte få för mycket av! 
Henrietta efter

Hur lång tid tog det innan du började märka resultat med Elixir Cosmeceuticals produkter?
När jag började använda Elixir var min känsla direkt att det kändes så bra och fräscht. Väldoftande produkter som känns välutvecklade och lämnar er skön känsla på huden. Man ser fram emot sin hudrutin morgon och kväll! 🙂 Resultat tyckte jag att jag såg direkt i form av lyster och uppstramade porer. Resultatet mer på djupet i form av mindre irritation och acneutbrott tyckte jag mig börja se redan efter någon vecka. Vilket gjort att jag vill fortsätta använda produkterna.


Hur upplever du din hud i dagsläget?
Idag känns det mycket bättre i huden, den känns ren, balanserad och mjuk och får inte alls lika många utbrott. Den ser jämn och mer frisk ut, inte alls lika torr och gråaktig som innan. 


Vilken är din favoritprodukt från Elixir Cosmeceuticals?
Har så många olika favoriter från Elixir och sammantaget blir min hudrutin min favorit. Men älskar Niactil ögonkrämen och Ceactil serumet. En favorit som tilläggsprodukt är C-vitamin padsen och som reseprodukt Niactil 4% som passar vid alla tillfällen, alltid, utan att vara för aktiv, en riktig fuktboost.

Rekommenderar även Glyactil soothing Body Lotion för kroppen, den tar lätt bort knotter eller irritation och lämnar huden mjuk och len.

Har nyligen börjat använda Acticlear serumet så ska bli spännande att följa vad jag ser för resultat 🙂

Dela denna artikel