Mariannes tips

Gott nytt år till er alla

Det känns fantastiskt med ett nytt år. Ett nytt år med bra vanor och rutiner.

Det känns fantastiskt med ett nytt år. Ett nytt år med bra vanor och rutiner.

Mina nyårslöften börjar alltid varje år med att äta hälsosammare, motionera mer och uppdatera mig på nya och innovativa ingredienser och behandlingar för en sundare och friskare hud.

Jag har ännu inte läst eller hört talas om någon som inte vill hålla sig fräsch och frisk. Vi vill alla vara den bästa versionen av oss själva oavsett ålder. Det handlar om att hitta balansen mellan överdrifter och hälsosam livsstil. Det är viktigt att ställa enkla och tydliga mål som är genomförbara. Många tar sig vatten över huvuden och tappar motivationen innan de ens har börjat..

Det viktigaste med målet är att förvandla det till något positivt och något som vi känner att vi kan hantera . Efter ett tag blir det till goda vanor som vi inte längre tänker så mycket på. Blir lite detsamma som att borsta tänderna.

tb5a-qti6xg-jamie-street

Jag upplever alltid att kunder utan hudvårdsrutiner säger att de inte har tid att rengöra sin hud på morgonen innan de ska gå till jobbet … När jag tar fram ett hudprogram låter det på vissa som att de måste ta ledigt från arbetet för att kunna rengöra huden. Det tar mellan 2-4 minuter, som vi har en tendens att uppleva som jobbigt innan vi har fått in det som en vana. Kom ihåg att goda vanor skapar goda resultat 🙂

Precis som alla andra saker är det ingen idé att skapa ett resultat och därefter sluta … om det är motion, kost, hudvård eller kunskap. Vi är aldrig färdig lärda, färdig tränade, färdiga med att äta hälsosamt eller färdiga med att ta hand om vår hud. När vi har fått resultat, måste vi bibehålla det genom att upprätthålla kontinuiteten.

Huden är som känt vårt största organ och utsätts för en mängd av yttre påfrestningar. Speciellt ansiktet och händerna. Huden på stuss och byst upplevs av de allra flesta tajtare, slätare, mjukare och mer fylligt. Det är de delar av kroppen som till stor del skyddas från solen och UV-strålar. Ansikte och händer måste vårdas och behandlas extra väl för att skydda och reparera skador från förtidigt åldrande. Därför uppmanar jag alla till att starta det nya året med bra hudvårdsrutiner.

Jag ser fram emot ett nytt och spännande år. Följ på det Elixir Cosmeceuticals delar med sig av sin kunskap 2017 med både nya och gamla råd med fokus på bra hudhälsa!

Hälsningar Marianne 🙂

Dela denna artikel