Produkter

Framtidens multi-produkt är här!

Elixir Cosmeceuticals har utvecklat en produkt som uppfyller många av de önskningar du har för att få en sund hud. Niactil Advanced Pro kommer vara ett viktigt komplement i Niactil-familjen.

Elixir Cosmeceuticals har utvecklat en produkt som uppfyller många av de önskningar du har för att få en sund hud. Niactil Advanced Pro kommer vara ett viktigt komplement i Niactil-familjen.

Vi är alla på jakt efter en enkel produkt som kan hjälpa oss med flera hudproblem, i en och samma tub. Det borde egentligen inte vara så, eftersom huden, precis som resten av kroppen, är ett organ som behöver olika näringsämnen för att få en aktiv och sund cellproduktion.

Som utbildningschef för Elixir Cosmeceuticals pratar jag om hur viktigt det är att behandla huden efter hudtillstånd, som hela tiden ändrar dig genom de olika faserna i livet.

För mig är det viktigt att poängtera att huden speglar våra inre organ och att det är synergin av invändig och utvändig behandling tillsammans med en sund livsstil som ger de bästa resultaten.

En god hälsa betyder sundare och friskare hud, huden speglar våra känslor, stress och livsstil. Huden och ansiktet får utstå mycket av vår omgivning och miljö, och behöver därför extra omsorg och aktiva ingredienser som både reparerar och stärker huden till att tackla den dagliga stressen.

Elixir vill ständigt vara med i utvecklingen och följa med på vad som händer i branschen. Vi vill vara innovativa och producera produkter som ger möjlighet att ge dig den huden som den potentiellts har, med hjälp av ingredienser och aktiva substanser som främjar och bevarar en sund hud livet ut.

Niactil Advanced Pro
Vi har länge glatts oss åt att få presentera vår stora nyhet Niactil Advanced Pro, som är en gelé/ kräm på tub som uppfyller nästan alla våra önskningar för att få en bättre hud.

Den innehåller flera aktiva ingredienser som främjar en hudförbättring på flera sätt, utan att skapa irritation i huden och självklart superbra att kombinera med Niactil 4% och även andra produkter i Elixirs serie.

Vad gör denna produkten unik?
Den innehåller PHA-syra som är väldigt skonsam mot huden. Den fungerar som en antioxidant, samtidigt som den har en peelande effekt och gör inte huden lite solkändlig som andra syror kan göra.

PHA-syran stärker hudbarriären och binder till sig mer fukt och gör huden mer fuktighetsrik. Den stimulerar även kollagenproduktionen och studier visar att man får jämnare hud finare linjer redan efter 6 veckor av dagligt bruk.

Den jämnar ut pigmenteringar och reducerar produktionen av pigmentet i huden till kerationocyter samt tar bort döda hudceller. Dämpar inflammationer i huden och reducerar utbrott av Rosacea, Psoriasis och Melasma.

Skyddar huden mot DNA-skador och neutraliserar fira radikaler. Motverkar att metaller oxiderar i huden som reducerar uppkomsten av missfärgning i huden.

Niactil Advanced Pro summering:

naictil_program

Niactil hudprogram
Passar för hela familjen samt de som önskar en hudförbättring på ett skonsamt sätt.

Hälsningar Marianne ?

Dela denna artikel