Produkter

Få en ny favorit

Nu har vi en fantastisk Niactil-kampanj för er kunder. 

Nu har vi en fantastisk Niactil-kampanj för er kunder. 

KOM IN MED EN TOM PRODUKT FRÅN VALFRITT HUDVÅRDSMÄRKE SÅ FÅR DU EN NY NIACTIL 4% 30ML UTAN KOSTNAD (värde 375kr). VI ÄR HELT SÄKRA PÅ ATT DU KOMMER FÅ EN NY FAVORIT! 

KAMPANJEN GÄLLER SÅ LÄNGE LAGRET RÄCKER MELLAN PERIODEN 23/1-31/1. OBS! ENDAST 1 Niactil 30ml/kund.

Har du velat testa vår storsäljare? Nu har du möjlighet att få en Niactil 30ml helt utan kostnad när du lämnar in en tom eller halvtom hudvårdande produkt hos någon av våra återförsäljare. 

Dom här återförsäljarna är med i kampanjen:

Välkommen in till någon av våra återförsäljare för att ta del av kampanjen! 😊

Mer info om Niactil 4%
Har du missat vår bästsäljande produkt? 🥇
Niactil 4%, som innehåller niacinamide, har en mängd olika hudförbättrande egenskaper. Bland annat så jobbar den återfuktande, ger glow, motverkar stora porer och fina linjer. Den passar för alla hudtyper och åldrar. En produkt ALLA borde ha i sitt badrumsskåp! 💙

Hur används Niactil 4%?
Niactil 4% kan användas som en daglig fuktighetsprodukt, antingen som serum eller kräm. Den är anpassad för känslig, ung och åldrande hud. Den aktiva ingrediensen i Niactil 4% är niacinamide, en vattenlöslig B3-vitamin som har dokumenterat bra effekter på huden. Många som använder Niactil 4% ser en tydlig hudförbättring i form av finare porer, jämnare hudton, mindre orenheter, ökad fuktnivå, mer lyster och spänst. 

6 bra anledningar till att använda Niactil 4% 

  1. Dokumenterad effekt mot inflammationer/tilltäpptheter, rodnad och känslighet
  2. Ökar hudens produktion av ceramider (fetter) och är därför bra för en atopisk hud 
  3. Balanserar huden genom att reglera och normalisera talgproduktionen 
  4. Hindrar att melanin klumpar ihop sig och motverkar därmed ojämnt pigment
  5. Skyddar hudbarriären, stärker och mjukgör huden 
  6. Reducerar fina linjer och ger en spänstigare hud 

Ingredienser
Innehåller en dokumenterad vattenlöslig B3-vitamin som stimulerar enzymatiska processer som är viktiga för cellens funktion och energiomsättning. Vi behöver Niacinamid både invärtes och utvärtes för att upprätthålla en god funktion och balans i cellerna. Nivåerna av Niacinamid avtar med åldern och är därför viktigt att tillföra för att motverka åldrande.

Rekommenderad användning
Ungdomar och män använder oftast enbart Niactil 4% som fuktighetskräm både morgon och kväll. Vuxna kvinnor och de med torrare hudtillstånd använder den oftast som ett serum under andra produkter. Få kunder upplever hudirritationer, men om det skulle förekomma rekommenderas det att reducera användningen till endast en gång om dagen varannan dag för invänjning i de första 2-3 veckorna.

Dela denna artikel