Ingredienser

Elixir ger dig huden du förtjänar

För att citera modellen Cindy Crawford: "Ansiktet du har när du är 25 år har du fått av Gud. Ansiktet du har när du är 50 år är det du har tjänat.

För att citera modellen Cindy Crawford: ”Ansiktet du har när du är 25 år har du fått av Gud. Ansiktet du har när du är 50 år är det du har tjänat. ”

Elixir har från första dagen fokuserat på att skapa en hudförbättring. Därför har vi satt ihop hudprogram mot olika hudtillstånd med kompletterande ingredienser. Filosofin är att stimulera hudförbättring med olika menyer som ger synergieffekter. Huden är vårt största organ och det skyddar våra inre organ. Den blir ständigt utsatt för yttre påfrestningar som ger skador och sämre hudtillstånd. Vi har alla olika genetiska förutsättningar och måste behandla vår hud därefter. Vi ser ofta att de som har en problemfri hud inte är så bra på att ta hand om sin hud som de med en hudåkomma. Bra rutiner med daglig vård leder till hudförbättring och friskare hud. Åldrande börjar vid 25-års ålder. Detta innebär att cellförnyelsen saktar av och orsakar mindre elasticitet och fukt vilket resulterar i linjer och rynkor.

Vad krävs det för att upprätthålla en ung och frisk hud?

Hälsosam livsstil och frisk hud kräver regelbunden och rätt behandling under flera år. De som skapar bra rutiner skapar också goda resultat.

Bra hudvård består av 5 punkter:

1.Rengöring – skräddarsydda för ditt hudtillstånd

2.Peeling – AHA-syror för djupare peeling

3.Cellecommuniserende ingredienser- är viktigt för de som vill jobba anti-age

4.Fukt- hjälper till att bibehålla hudens egen fukt

5.Solskydd- hudläkarnasa bästa råd för att hålla en hud fräsch och ung

Elixir och hudprogram

Elixir och hudprogram Vi i Elixir teamet har skapar individuella hudprogram baserat på dessa punkter, och har därför skapat hudprogram för olika problem, dessa finns i en necessär med beskrivning hur de ska användas.

Detta är våra färdiga hudprogram:

Läs mer om de olika hudprogrammen här.

artikler_47_2Resultat efter skräddarsytt hudprogram.

Dela denna artikel