Ämne

Efter att ha använt Elixir i 6 år, har jag bättre hudkvalitet nu än för 10 år sedan trots att jag har blivit äldre.

Specialistsjuksköterskan Jenny, möter hundratals personer varje månad och hjälper dem med deras hudförbättring. Här delar hon sina tankar.

Specialistsjuksköterskan Jenny, möter hundratals personer varje månad och hjälper dem med deras hudförbättring. Här delar hon sina tankar.

Berätta om dig själv och din bakgrund?
Jenny heter jag och är Sjuksköterska och specialist inom estetiska injektionsbehandlingar av fillers och botox på Art Face i Stockholm. Jag har en lång erfarenhet inom plastikkirurgi och utför flera hundra injektionsbehandlingar varje månad. Filosofin är att genom injektionsbehandlingar förbättra, förstärka, föryngra, förändra och lyfta fram den individuella och naturliga skönheten.

Vad var orsaken till att du började arbeta med hud?
Huden är vår största organ och ansiktet är ett område som visar hur huden mår. Eftersom jag utför estetiska injektioner så träffar jag kunder hela dagarna som har intresse för sin hud eller problem med den. Det är fantastiskt att kunna hjälpa människor att få en frisk och fräsch hud och informera dem om hur man tar han om sin hud långsiktigt. Att skapa en fräsch och en frisk hud genom bra hudvård från Elixir är mycket viktigt för helhetsresultat efter en injektionsbehandling.

Beskriv ditt förhållande till din egen hud!
Efter att ha använt Elixirs hudvård i 6 år så har jag bättre hudkvalitet nu än för 10 år sedan trots att jag har blivit äldre. Jag gillar att se hur man kan nå förbättring genom att använda olika produkter från Elixir.

Vad tycker du är viktigast med hudvård?
Att kunna skräddarsy efter hudtillstånd och efter de fyra årstiderna då olika förutsättningar kräver olika hudvård. När man väl har hittat rätt produkter som ger resultat så är det både roligt och enkelt att uppnå en synbart bättre hud.

Berätta dina tre do och don’ts om hudvård!
Tvättar rent varje kväll med Hydractil Gentle Cleanser, och lägger på nattkrämen Smoothing Cream som jobbar aktivt. Jag använder alltid ett serum under en dagkräm med solskydd.

Undviker att vara i solen utan att skydda mig med både solhatt och solkyddsfaktor eftersom jag vet vilken skada solen gör för huden och åldrandet.

Vilka är dina favoritprodukter från Elixir?
Mina favoritprodukter från Elixir Cosmeceuticals är Niactil 4% och Smoothing Cream 10%!

Dela denna artikel