Produkter

Det här är Pink Serum  

Hudbarriären är det yttersta lagret av huden och har som jobb att skydda de djupare…

Hudbarriären är det yttersta lagret av huden och har som jobb att skydda de djupare hudlagren mot skador, UV-strålar, bakterier och virus. När hudbarriären är rubbad, är hudens förmåga att skydda oss försämrad. 

Typiska tecken på en rubbad hudbarriär 

Det är viktigt att stärka hudbarriären för att balansera huden igen och ingredienser som stärker, återfuktar och normaliserar huden ska användas.

Synergi av ingredienser har stärkande fördelar på både egenskaper och verkan av produkten och det är kombinationen av ingredienser som ger Pink Serum sina lugnande, fuktgivande och stärkande egenskaper. 

Vitamin B12:  

Den knallrosa färgen på serumet kommer naturligt från vitamin B12, och ingrediensen spelar en viktig roll i hudens hälsa genom att bidra till cellförnyelse och reparation. Det bidrar till att främja läkningsprocessen och har lugnande egenskaper. Därför är ingrediensen speciellt bra för en känslig, rodnad och irriterad hud. 

Ingrediensen har också en uppbyggande effekt på hudbarriären genom att stärka hudens naturliga skyddsbarriär. Välmående och stark hudbarriär är viktig för att förhindra fuktförlust, och skyddar huden mot yttre påfrestningar som föroreningar och bakterier. 

Niacinamid:  

Niacinamid är en B3 vitamin som förbättrar fuktupptaget och upprätthåller fuktbalansen i huden. Det leder till en stärkt hudbarriär och förhindrar fuktförlust.  

Genom att upprätthålla fuktbalansen, reduceras överproduktion av talg och porstorleken blir mindre som ett resultat. Förminskade porer och välmående hudbarriär hjälper till att ge en jämnare och slätare hudyta
 
Niacinamid kommer också ge en jämnare hudton genom att reducera synligheten av mörkare pigmenteringar, hyperpigmenteringar och ojämnheter. 

Hyaluronsyra 

En fuktsubstans som finns naturligt i huden som drar till sig och bevarar fukt. Ökad fukt ger huden mer fyllnad och spänst, som slätar ut fina linjer och rynkor. 
 
Pink Serum innehåller hyaluronsyra i olika storlekar, som har en förmåga att gå ned i djupare hudlagren. Det ger en flerlags fukteffekt, där både de djupare och övre hudlagren får fukt. 
 
De minsta hyaluronsyrorna förbättrar även penetreringen av de andra aktiva ingredienserna, så dom kan jobba mer effektivt. 

Så använder du Pink Serum 

Produkten är anpassad för alla hudtyper, även för den känsliga och torra huden. Kan användas morgon och kväll som serum under en fuktgivande produkt. 
 


Dela denna artikel