Ämne

Att ha nöjda kunder ser jag som den största belöningen man kan få

Jenny Andersson driver kliniken Art Face i Stockholm där hon tar emot kunder som vill genom injektionsbehandlingar förbättra, förstärka och förändra med syftet att lyfta fram din individuella och naturliga skönhet.


Jenny Andersson driver kliniken Art Face i Stockholm där hon tar emot kunder som vill genom injektionsbehandlingar förbättra, förstärka och förändra med syftet att lyfta fram din individuella och naturliga skönhet.

Hur ser en vanlig vecka ut för dig?
En vanlig vecka träffar jag många kunder som vill uppnå ett piggare och fräschare utseende och genom en konsultation går vi noggrant igenom kundens förutsättningar och önskemål med behandlingen och jag lägger stor vikt vid det konstnärliga och att ge ansiktet en bra helhet och ett naturligt resultat. Jag lägger också stort fokus på den dagliga hudvården och ser till att kunden har rätt produkter för sitt hudtillstånd från Elixir. Att ha nöjda kunder ser jag som den största belöningen man kan få.

IMG_0111-3

Har du några vardagstips?
Jag börjar alltid dagen med träning i någon form, en lång promenad eller gymmet. Ge din kropp en god frukost och ha en bra rutin på din hudvård. Variera produkter i Elixir portfölj, följ de fyra årstiderna och hudtillstånd. Eftersom jag jobbar mycket och ofta inte får tillräckligt mycket sömn så är dessa vardagsrutiner något som har stor betydelse för min hud.

IMG_0136-3

Hur ser din hudrutin ut?
 
Dag: Rengör med Niactil Cleanser för att ta bort fett och orenheter efter natten, därefter lägger jag på ett serum Niactil 4 % som har många positiva effekter på huden – ger fukt, jobbar på rodnad, pigment och acnehud. Därefter lägger jag på en skyddande dagkräm med solskydd – Ultra Defefense 50 spf som förebygger och reparerar solskador. Vissa dagar använder jag Niactil 4 % och Ceactil Everyday serum som ger en deluxe effekt och har en uppklarnande effekt på huden, ögonkräm Ultimate Eye Formula som dämpar svullnad och jobbar på rynkor. 

Kvällsrutiner: Gentle Cleanser som är mer effektiv mot make- up och avslutar rengöringen med Anti – Acne Pads som motverkar fet hud och kvisslor genom att öppna tilltäppta talgkanaler, ibland använder jag Elixir Pads 10 % som är en hemmapeeling, den ger huden en fin lyster då den den avlägsnar döda hudceller. Avslutar med en nattkräm – Smooting Cream 10 % som ger lyster, motverkar stora porer och grov hud + ögonkräm Ultimate Eye Formula.

IMG_6492 Art Face Stockholm

IMG_6483 Art Face Stockholm

 Har du några utmaningar med din hud?

Jag har blivit mer och mer noggrann med att använda solskydd året runt då jag ser så många hudproblem hos andra som uppkommit av solskador. Många utmaningar slipper man genom förebyggande åtgärder och bra hudrutiner.

Vad upplever du att Elixir har gjort för din hud?
Produkterna från Elixir har verkligen arbetat bort min orena hy, givit lyster och en jämnare hudton. Det är enorm skillnad för mig och det är väldigt viktigt för mig i mitt arbete att ha en bra hud samt egen erfarenhet av hur man uppnår den genom att använda rätt produkter för rätt hudtillstånd så att jag kan vägleda kunderna bättre även där. Vill man ha resultat på sin hud så måste man ha en bra hudvårdsrutin, jag brukar jämföra med träning, tränar man regelbundet och äter bra så håller kroppen en fin form. 
Dela denna artikel